Перейти до вмісту
  • (0462) 665-213
  • [email protected]

Facebook

Швидкі посилання
  • 4 листопада Струком Артемом Володимировичем, директором турагенції “СтрукТур”, у рамках дисципліни “Організація туристичних подорожей” було проведено чергову гостьову лекцію для студентів 2 курсу освітньої програми “Туризм”. Обговорювалися важливі питання щодо можливостей використання в туристичному бізнесі CRM-систем, знайомилися з CRM-системами, популярними на туристичному ринку України, детально розглянули опції CRM-системи “НаКанікули” та багато інших практичноорієнтованих аспектів роботи турфірм із клієнтами з використанням CRM-систем. Величезна подяка Артему Володимировичу за цікаву, змістовну і корисну лекцію для наших здобувачів!
  • Історія кафедри
  • Викладачі кафедри
  • Всесвітній день туризму!
  • Контакти
  • Навчання
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

ННІ Природокористування та гуманітарних наук НУ "Чернігівська політехніка"

  • Головна
  • Кафедра
    • Історія кафедри
    • Викладачі кафедри
  • Навчання
    • Розклад дзінків
    • Розклад занять
  • Студенту
    • Навчання
    • Умови вступу
  • Фотогалерея
    • Подорожі
    • Презентації
  • Контакти

Контакти

Україна, 14027, м. Чернігів, вул. Шевченка 95,

1 корпус, ауд. 328

Тел.: (0462) 665-213

e-mail: [email protected]

http://www.facebook.com/groups/1618477335130522

Грудень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Лис    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Недавні записи

  • На практичному занятті з “Етнічних особливостей гостинності” (доц. Алєшугіна) студенти ОП “Готельно-ресторанна справа” продовжили гастрономічну “мандрівку”. До них долучились і студенти з ОП “Туризм”. Чернігівський ресторан “Shi-Shi” гостинно відчинив свої двері та дав можливість познайомитись із азійською кухнею. Вдячні керуючій Марії, шеф-кухареві та офіціантам закладу за теплий прийом та дружню розмову!
  • Практична з “Організації анімаційної діяльності” (доц. Алєшугіна Н.О.) пройшла у філармонії. Спостерігали за результатами роботи професіоналів: сюжетом, постановкою, сценографією на прикладі театралізованої вистави “Ой, у нашому селі весілля гуляли”
  • Для здобувачів вищої освіти ОП “Туризм” і “Готельно-ресторанна справа” доц. Зеленською О.О. у змішаному форматі було проведено чергову екскурсію по Чернігову. Цього разу студенти обрали відвідування Єлецького монастиря. Говорили про його створення та історію впродовж багатьох століть, а також про дива, описані Іоанікієм Галятовським, про легенди, пов’язані з Дуніним-Борковським, про побут монахинь і про багато інших цікавих речей. Не оминули увагою тему, що становить професійний інтерес для майбутніх фахівців туризму та гостинності – наймасовіше паломництво до нашого міста, пов’язане з канонізацією Феодосія Чернігівського. Крім живого спілкування, нашу групу порадувала чудова осіння погода!
  • Для здобувачів освітніх програм “Готельно-ресторанна справа” (у рамках дисципліни “Нутриціологія”, доцент Зеленська О.О.) і “Туризм” було організовано й проведено майстер-клас із виготовлення суші на базі La Pizza Espresso. Проводили захід висококласні фахівці ресторанної справи з багаторічним досвідом роботи, зокрема шеф-кухар закладу – Кукобко Ігор Олександрович. Майстер-клас виявився дуже цікавим, практично значущим і забарвленим позитивними емоціями учасників, які здобували навички виготовлення суші. Звісно, гастрономічна насолода також була присутньою, оскільки наприкінці заходу студенти посмакувати приготованими власноруч ролами. Традиційно увагу було приділено і можливостям потенційного працевлаштування наших здобувачів вищої освіти. Майстер-клас досвідчених професіоналів ресторанної справи неймовірно сподобався всім студентам! Велика подяка нашим роботодавцям, особливо Ігорю Олександровичу за гостинність, високий професіоналізм, приділений час і за те, що діляться з молоддю своїми знаннями та допомагають опановувати практичні навички!
  • “Краще один раз скуштувати, ніж сто разів почути і побачити,” – вирішили студенти першого курсу ОП “Готельно-ресторанна справа” і практичне заняття з “Етнічних особливостей гостинності” (викладач Алєшугіна Н.О.) провели в ресторані “Софра”. Куштували страви кухні киримли, ділилися враженнями, говорили про Крим та його корінні народи. Наступного разу досліджуватимемо азійську кухню!
© Всі права захищені.
Сайт працює на WordPress | Education Hub автор: WEN Themes